17.500.000Ft

FONA STELLARIS 3D CT+2D PANORÁMARÖNTGEN
[fona29]

MINDEN DIAGNÓZISRA
A Stellaris 3D számos különféle diagnosztikát tartalmaz a 2D, 3D és Ceph rendszerekben, több látómezővel, panorámavizsgálati és cefalometriai vizsgálatokkal.
A rendelkezésre álló felbontási lehetőségek az ECO, a Standard és a HD.
A rendszer vezérlése a számítógép képernyőjén, valamint a készülék érintőképernyőjén is elérhető, lehetővé téve a közvetlen programválasztást és a helyes pozícionálást.
7 Különböző FOV az Ön mindennapi igényeihez
A Stellaris 3D a CBCT programok teljes körét lefedi a különböző alkalmazásokhoz - a endodonciától a műtéten át az implantológiától a csontpótlásig.
A szövetfelbontás minősége lehetővé teszi a periodontális betegségek kezelését és az ortodontiai alkalmazásokat.
A kis látómező 5x6 cm-nél kezdődik az endodoncia számára.
A sebészeti és orthodonciai alkalmazásokhoz 10 x 10 cm FOV. HighDefinition és ECO programok
A gyermekprogramok kulcsfontosságúak. Az ECO alacsony dózisú vizsgálatokhoz, magas diagnosztikai képminőséget biztosítanak az áttekinthető és igényes diagnosztikai feladatokhoz.

Ambient Glow
A környezeti világítás kényelmes légkört teremt a páciens számára, és lehetővé teszi a készülék állapotának távoli ellenőrzését.

Cefalometriás programok
A Stellaris 3D egykép-pontos cefalometrikus képeket szolgáltat, amelyek középpontjában a kemény- és lágyszöveti anatómiai struktúrák nyomkövetési pontjainak tisztasága áll. A sűrű területek, ahol a nyomon követési pontokat nehéz megkülönböztetni, jól láthatók.
A kalibrált kép készen áll a cefalometriai nyomkövetésre.
Bővíthető
A készülék a cefalometriai kar segítségével bármikor bővíthető.
Vélemények a termékről