25.693Ft

Opalesence Boost Patient Kit 40%
[up-4751]

Opalesence Boost Patient Kit 40%
Csak fogorvosi felhasználásra!
Tartalma:
2 - 1.2ml Opalescence Boost fogfehérítő
1 - 1.2ml OpalDam Green ínyvédő
1 - IsoBlock ráharapásos blokk
1 - Fogszínkulcs
5 - Micro 20ga applikáló vég
5 - Micro 20ga FX applikáló vég
CSAK ORVOSI FELHASZNÁLÁSRA!!! Az Opalescence Boost nagyhatású fogfehérítő zselé, amely 40% hidrogén peroxidot tartalmaz. A magas hatóanyag koncentráció ellenére az anyag semleges kémhatású. Tartalmazza a speciális PF formulát, amely védelmet nyújt az érzékenységgel és a cariessel szemben. A zselét közvetlenül a fecskendőből kell a fogra felvinni, könnyen adagolható. Élénkpiros színe elősegíti a precíz felvitelt és az alapos eltávolítást. Aktiválásához nincs szükség lámpára. A szükséges kezelési idő 15 perc, amely egy ülés során maximum négyszer ismételhető meg. Kémiai úton aktiválódik, nincs szükség megvilágításra A fecskendős keverési technikának köszönhetően mindig friss anyag áll rendelkezésre. Alkalmas egy fog, vagy akár a teljes fogív kifehérítésére is.
OpalDam Green fényrekötő ínyvédőhab: Az OpalDam élénk zöld színű, metakrylát bázisú anyag, amely fogfehérítéskor megvédi az ínyt és a környező szöveteket, illetve egyetlen fog kezelése esetén a szomszédos fogakat. Fényvisszaverő szemcséket tartalmaz, így a felmelegedéstől is óvja a szöveteket. Az alaposan leszárított felszíneken nagyon jól tapad. Az OpalDam-ot könnyű felhelyezni és eltávolítani, még a fogközökből is. IsoBlock: Meggátolja az összeharapást és távol tartja a nyelvet. Kényelmes, kíméli a rágóizületet. Egyszerűen sterilizálható. (Lsd. képen zöld blokk ) KleerView orcaterpesz: Egyszerűbbé teszi a fehérítést, ragasztást, tömés készítést és rtg- felvétel készítését. Sterilizálható.
Kedves Vásárlónk! Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított 40/2001. (XI. 23.) EüM rendelet értelmében fogfehérítő termékek csak fogorvosok számára értékesíthetők.
Alkalmazásuk kizárólag 18 éven felülieknek történhet.
Vélemények a termékről