36.000Ft

My White Evolution 4 fogfehérítő készlet
[miro01]

My White Evolution egy 38%-os hidrogén peroxid oldat alapú gél, amely 2 különálló részből áll.
Az úgynevezett “ Activator” (a folyadék), mely egy elegáns műanyag tubusban helyezkedik el, és egy műanyag tégelyben tárolt úgynevezett “Base” (a por) .
Ezek gyors és könnyű összekeverésével megkaphatjuk az aktív fehérítő gélt.
A Base speciális por lehetővé teszi a orvosok számára, hogy általános fényű terápiás lámpával vagy fehérítő lámpával is elvégezhessék a beavatkozást.
Ennek a pornak köszönhetően, a felvitt gél színe aszerint fog változni, hogy aktíválódott-e maga a gél, és hogy mikor kész a folyamat, segítve ezzel a szakember munkáját.
Vagyis, akkor amikor az oxigén radikális felszabadulása után megkezdődik az oxidáció folyamata a fogzománcon és a hatóanyag elfogyott.

A reagens Activator folyadék pedig műanyag tubusban van elhelyezve. Így, nagyon könnyen kezelhető és használható a gél előkészítése során, ráadásul ezzel a módszerrel elkerülhetjük hogy a termék szivárogjon a szállítás közben , vagy a fogorvosi klinikákban való tárolásának ideje alatt.
A másik fontos vonása a My White Evolution rendszerének, hogy a fehérítéshez szükséges idő csekély. A teljes folyamat nem haladja meg a 12 -18 percet egy páciens esetében( 4 vagy 6 , egyenként 3 perces lépésben ).
Mivel a fehérítés folyamata nagyon gyors, ezért a fogzománc nem demineralizálódik, vagyis nem veszít ásványi anyag tartalmából, melynek eredményeképpen nem jelentkezik a fogfehérítésnél leggyakrabban előforduló mellékhatás, a fog érzékenysége.
Vélemények a termékről